Artikelen over autoverhuur

Trouwauto huren

De oude trouwauto van Mercedes is ook een geweldige aanvulling voor je huwelijksfoto's. Zittend in de auto, ernaast staand of de trouwauto op de achtergrond. Het is allemaal mogelijk en levert prachtige plaatjes op om voor altijd te koesteren! Uiteraard is de auto ook te versieren met bloemen en andere trouwdag elementen, wat een nog mooiere uitstraling aan de trouwfoto’s zal ...

Lees meer >>

Op 22 maart 2021

Het huren van een auto: wat is belangrijk?

Een auto huren voor een reis, of misschien voor tijdelijk vervoer in Nederland; er zijn vele redenen waarom je een auto zou huren. Maar toch is het misschien niet iets wat je dagelijks doet. Er zijn bij het huren van een auto een aantal dingen waar je op moet letten om ervoor te zorgen dat je niet voor verrassingen komt te staan.

Lees meer >>

Op 23 juli 2018

Sterke daling aantal verkeersdoden

Het aantal verkeersdoden is vorig jaar opnieuw sterk gedaald. Volgens het Centraal Bureau voor de Statistiek kwamen er 640 mensen om in het verkeer, tegen 720 in 2009. Dat is een daling van elf procent.

Lees meer >>

Op 19 april 2011

Knaap van zes rijdt auto van mama in de prak

In Oregon heeft een zesjarig jongetje gisteren de auto van zijn moeder in de prak gereden. De knaap ramde eerst enkele brievenbussen, belandde op de verkeerde rijstrook en botste frontaal met een pickup truck. Dat schrijft The Oregonian.

Lees meer >>

Op 19 april 2011

Britten zeggen: Italianen zijn de slechtste chauffeurs

Rij eens rond in het zuiden van Europa en je kan er niet omheen: ze rijden daar anders. Noem het ‘mediterraan rijden’. Daar weten nuchtere Noord-Europeanen geen raad mee. Daarom hebben 2000 Britten de Italianen bekroond tot “slechtste chauffeurs van Europa”. Terecht of begrijpen de Britten het echt niet? Waar in Europa rijdt men echt het slechtst?

Lees meer >>

Op 19 april 2011