Artikel afbeelding

Trouwauto huren

De oude trouwauto van Mercedes is ook een geweldige aanvulling voor je huwelijksfoto's. Zittend in de auto, ernaast staand of de trouwauto op de achtergrond. Het is allemaal mogelijk en levert prachtige plaatjes op om voor altijd te koesteren! Uiteraard is de auto ook te versieren met bloemen en andere trouwdag elementen, wat een nog mooiere uitstraling aan de trouwfoto’s zal geven!

De Mercedes Cabriolet Oldtimer trouwauto uit 1982 heeft een prachtige, metallic zilverkleur, blauw lederen interieur en heeft een schitterende uitstraling. Bijpassende blauwe softtop. Originele hardtop in carrosseriekleur. Originele concoursstaat. Waar u ook kijkt deze Mercedes 280 SL (R107) verkeert in nieuwstaat! Het reservewiel werd nog nooit gebruikt. Deze 280 SL is voorzien van een automatische versnellingsbak, originele lichtmetalen wielen en een 'period' radio.

De R107 verving de W113 (Pagode) in 1971. Mercedes-Benz hanteerde destijds een modelcyclus dat tussen de 7 en 9 jaar lag. maar de 107 bleef in de productie tot 1989! Dit dankzij de enorme populariteit en betrouwbaarheid van de wagen in combinatie met het tijdloze maar moderne ontwerpDe R107 werd opgevolgd door the R129 SL-klasse in 1989.

Deze oude trouwauto zal niet alleen prachtig staan op foto’s, maar biedt op jullie mooie dag ook een unieke ervaring om nooit meer te vergeten!

Op March 22, 2021