Garage Dijkers


Zijlkade 24 B 4243 JE Nieuwland
0183-352201 Klik om te bellen

Over Garage Dijkers

Garage Dijkers is al meer dan 35 jaar hét adres voor al uw transportoplossingen in Nieuwland en omstreken.

Wij zijn multimerken dealer met Renault bedrijfs- en personenwagens als specialisme. Tevens hebben wij een ruime ervaring als Renault Trucks dealer. Natuurlijk beschikken wij over alle faciliteiten om u flexibel van dienst te kunnen zijn.

De werkplaats is universeel ingericht voor alle merken auto’s, bestelwagens en trucks, u heeft voor uw gehele wagenpark slechts één aanspreekpunt. Met ruime openingstijden en gemotiveerd personeel zijn wij er voor uw rentabiliteit. Bij Garage Dijkers kunt u rekenen op een persoonlijk ontvangst en deskundig advies. Dankzij het brede productaanbod bieden wij elke vakman een passende werkoplossing.

Voor informatie of een vrijblijvende offerte kunt u contact opnemen met onze verkoper. Hij heeft jarenlange ervaring met de producten van Renault, Renault Trucks en Isuzu en kunnen u dan ook op de juiste wijze adviseren.

 

Garage Dijkers heeft een verhuurvloot die uitsluitend bestaat uit voertuigen van recente bouwjaren. Van personenwagens, kleine en grote bestelwagens, bakwagens op groot rijbewijs tot trekkers met maximaal 50.000 kg. GVW.

Al onze voertuigen zijn uitgevoerd in een neutrale kleur. Bij lange termijn is eigen reclame op het voertuig bespreekbaar. Daarnaast is het mogelijk in een later stadium met een vast leasecontract te werken.

Mogelijkheden verhuur:

  • Korte en middellange verhuur
  • Kilometer vrije verhuur
  • All-in prijzen

Foto's

Garage Dijkers in het kort

Autoverhuur in

Lokaal / regionaal

Verhuur van

Bestelauto's
Motorwagens
Personenauto's
Trekkers en opleggers

Onze locatie

Garage Dijkers


Zijlkade 24 B 4243 JE Nieuwland
0183-352201 Klik om te bellen