Leasytime


Koningin Wilhelminaplein 2 1062 HK Amsterdam
0687721255 Klik om te bellen

Over Leasytime

Waarom is Leasytime de beste keuze voor jou?

Leasytime - Huisje, boompje busje Je kent het wel...je hebt een busje gereserveerd en komt aan bij de balie. Nadat je de sleutel naar je hoofd krijgt geslingerd, worden er een paar penstreepjes gezet op een papiertje die de schade op de bus moet voorstellen. Bij het inleveren gaat het vervolgens mis. Blijkbaar zijn er spontaan een paar krassen bijgekomen. De rekening: enkele honderden euro's. Vanaf nu niet meer! Wij zijn het eerste duurzame autoverhuurplatform waar je eenvoudig lokale autoverhuurders met elkaar kunt vergelijken. Via ons reserveer je jouw personenbus of bestelbus (i) binnen 3 minuten voor de beste prijs, (ii) kun je onafhankelijke reviews vergelijken; en (iii) werk je mee aan een klimaatneutrale wereld. Hopelijk tot snel!

Meer over Leasytime:

Wij hebben Leasytime opgericht om een positieve impact te maken in de wereld. Aan de ene kant wilden wij de problemen aanpakken die mensen ervaren tijdens het huren van een auto. Tegelijkertijd streven wij naar een klimaatneutrale wereld in 2025.

Wat kan Leasytime je bieden?

Doordat je autoverhuurders met elkaar kunt vergelijken, weet je precies wat je kunt verwachten. Kies jij voor een spotgoedkope bus, maar iets slechtere service? Of kies jij voor een autoverhuurder in de buurt? Nog beter, er is ook een autoverhuurder goedkoop met een goede service & in de buurt!

Wie gingen je voor?

Bij ons is iedereen welkom. Daarnaast mag iedereen verwachten dat wij streven naar de best mogelijke service. Het is dat de slogan: 'alles voor een glimlach' al is bezet.

Leasytime in het kort

Autoverhuur in

Lokaal / regionaal
Nederland

Verhuur van

Bakwagens
Bestelauto's
Personenauto's
Personenbusjes

Onze locatie

Leasytime


Koningin Wilhelminaplein 2 1062 HK Amsterdam
0687721255 Klik om te bellen