Terberg Autoverhuur


Eendrachtlaan 280 3526 LB Utrecht
0302807500 Klik om te bellen

Over Terberg Autoverhuur

Terberg Leasing, de duurzame mobiliteitsprovider

Terberg Leasing B.V. is één van de grootste onafhankelijke auto leasemaatschappijen. Dat betekent dat wij niet gebonden zijn aan een bank, verzekeringsmaatschappij of automerk. U bent dus verzekerd van volledig onafhankelijk advies. Terberg Leasing is altijd te vinden in het midden van de Top-10 van auto leasemaatschappijen van Nederland.

Het is onze missie om de meest gewaardeerde, duurzame en innovatieve leasemaatschappij te zijn. Een behoorlijke ambitie en met ruim 120 enthousiaste medewerkers zijn we goed op weg. Dat doen we door met nieuwe producten en op een persoonlijke wijze klanten te helpen bij kostenbesparing en verduurzaming van de mobiliteit.


Terberg Group

Terberg Leasing is onderdeel van de Terberg Group. Een internationale groep van bedrijven die al 140 jaar het karakter van familiebedrijf heeft weten te behouden. Een innovatief karakter en ‘ouderwetse’ service zijn haar succesfactoren. De Terberg Group is een toonaangevende organisatie op het gebied van niches binnen de automotive sector.

Terberg Autoverhuur in het kort

Autoverhuur in

Nederland

Verhuur van

Bestelauto's
Personenauto's
Personenbusjes

Verhuur van navigatiesystemen

Ja

Onze locatie

Terberg Autoverhuur


Eendrachtlaan 280 3526 LB Utrecht
0302807500 Klik om te bellen