TwinTours Asten Personenbusverhuur


Keskesweg 13 5721 WS Asten
088 - 123 55 55 Klik om te bellen

Over TwinTours Asten Personenbusverhuur

TwinTours (voorheen Verberne Reizen) is alweer zo’n 20 jaar hèt adres voor het voordelig huren van een ruime en betrouwbare personenbus. Voor vakanties, familieuitstapjes of verhuizingen: het kan allemaal. Ons tarief voor drie dagen is bijvoorbeeld uitstekend geschikt voor een uitstapje naar Disneyland Parijs of een weekendje Londen. Wij hanteren voor u achteraf altijd het meest gunstige tarief (weektarief of dagtarief), zodat u nooit teveel betaalt!

In ons programma hebben wij personenbussen voor maximaal 9 personen. De mogelijkheid bestaat om met minder personen te gaan, wat ten goede komt aan de bagageruimte (we kunnen zitplaatsen verwijderen uit de bus, zodat u een ‘bus op maat’ meekrijgt). Wanneer de achterste banken verwijdert worden blijft er een grote ruimte over, geschikt voor een kleine verhuizing.

Nieuw bij TwinTours: de Opel Vivaro, een luxe moderne personenbus, met het rijcomfort van een personenauto. Deze bus is extra verlengd zodat u ook voor 9 personen gemakkelijk alle bagage mee kunt nemen.

Wintersport? Winterbanden en sneeuwkettingen zijn inclusief, geen verborgen meerkosten!

Foto's

Opel Vivaro personenbus met 9 zitplaatsen

TwinTours Asten Personenbusverhuur in het kort

Autoverhuur in

Nederland

Verhuur van

Personenbusjes

Onze locatie

TwinTours Asten Personenbusverhuur


Keskesweg 13 5721 WS Asten
088 - 123 55 55 Klik om te bellen